Ny diamant på JLM: Mathias Dybner – säljare proffskund på JLM Group, Västra Götaland

Mathias Dybner, ny säljare på JLM Group
Mathias Dybner, ny säljare på JLM Group

Ny diamant på JLM: Mathias Dybner – säljare proffskund på JLM Group, Västra Götaland

Kul att ha dig här. Hur känns det?
Det känns bara bra.

Vad är det första du ska ta tag i på JLM?
Jag ska besöka och höra av mig till alla kunder. Visa att jag kan hjälpa dem allt och att de kan ringa mig närsomhelst. Jag gillar att prata med kunder. Våra grejer är så bra att säljer sig själva. Mitt fokus är på relationen. Det är det viktigaste för mig – att kunderna ska känna sig trygga och veta att de alltid kan höra av sig.

Vad gjorde du tidigare?
Jag har varit snickare. Det har jag användning för överlag, både privat och i jobbet. Vi säljer ju till snickare och jag har ju varit kund till de företag jag jobbar mot nu så jag har stor förståelse för deras behov.

Har du en dold talang?
Jag är jäkligt bra på Sudoko. Jag har talang för siffror och koder.

Tre saker du vill hinna göra innan du dör?
Testa skydiving
Åka offpist i Japan
Svinga mig ut till världens ände

Stort välkommen in i gänget, Mathias!

Tveka inte att höra av dig till Mathias och våra andra säljare om du undrar något eller behöver hjälp. Kontakta oss här

Share this post