Kopia Jobba på Midhage?

Jack Midhage AB är en av de ledande leverantörerna i Sverige av verktyg och maskiner för kapning, slipning och borrning. Verktygssortimentet består i huvudsak av diamantverktyg, hårdmetallsågklingor, tigersågblad, kapskivor och slipprodukter. Vi har expanderat kraftigt de senaste åren och har en mängd nya produkter som står inför lansering. Vi finns på fyra ställen i Sverige med huvudkontor i Båstad, tillverkning/filial i Göteborg och filialer i Solna och Malmö. Vi är totalt 23 anställda, varav 7 säljare från syd till norr, och omsatte 2018 drygt 60,0 mkr.

Vi söker en säljare i Västsverige med inriktning på håltagare och rivare​

  • Brinner du för kundrelationer, försäljning, service och teknisk support?
  • Har du erfarenhet att sälja mot byggbranschen?

Då ska du söka tjänsten som säljare hos oss – ett varmt, kompetent och positivt gäng med hög serviceanda.

Jobbet är mycket fritt och rörligt och ställer krav på att du kan arbeta strukturerat och samtidigt klara av att snabbt rycka ut om akutärenden uppstår.

Du utgår från vår enhet i Göteborg, där vi har både lager, produktion, reparationer/service av maskiner och vårt stora showroom.

Tycker du att detta verkar intressant så tveka inte att skicka en kort ansökan med ett personligt brev och ditt CV redan idag. 
Mejla din ansökan till vår VD Peter Logan, peter.logan@midhage.se senast 1 oktober.

Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så vänta inte med att skicka in dina ansökningshandlingar.

Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa Joakim Lindfors, Affärsområdeschef – Håltagning 0706-38 25 80 eller Peter Petersson, Platschef i Göteborg 0705-82 30 17.